ANBI

Stichting BAJA voldoet aan de ANBI voorwaarden van de belastingdienst, daardoor zijn alle giften aan BAJA aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Per 1 januari 2014 zijn we verplicht de ANBI gegevens op de website te publiceren.

ANBI gegevens boekjaar 2017

Bestuur

Stichting BAJA bestaat uit twee besturen, allen vrijwilligers; een Nederlands bestuur en een Keniaans bestuur. Het Keniaanse bestuur bestaat uit personen die door de Keniaanse mensen vertrouwd worden en met wie zij willen samenwerken.

Baja Bestuur Nederland
Bovenstaande foto vlnr: Boven Wilma Pleune, Mariette Hendrikx, zittend Corry Musters en Jetty Hoefnagels. Op de foto ontbreekt Martha Zengerink.
Bestuur BAJA Kenia
Foto van het Keniaans BAJA bestuur vlnr: Mark Bernard, Consolata Ooko en Mathews Aloma Coördinator.